Лещенко розповів, навіщо бере участь в Антикорупційному форумі

Сергій Лещенко
Сергій Лещенко

Народний депутат України Сергій Лещенко під час виступу на Антикорупційному форумі у Львові розповів, що метою таких зустрічей є консолідація сил усіх небайдужих до боротьби із корупцією перед наступними парламентськими виборами.

Лещенко точно не зазначив, чи він має на увазі створення конкретної політичної сили чи руху. Натомість він певен, що боротьба із корупцією є першочерговим завданням українського суспільства сьогодні.

[dyvys_blockqoute text="Усе відбувається через корупцію: і війна на Донбасі, і окупація Криму. Корупцію можна побороти лише створенням альтернативних джерел фінансування політичних партій. Чи є «БПП» партією? Або «Радикальна партія», або «Народний фронт»? Ні, вони були створені спеціально до виборів. Але на чиї кошти? Нам потрібні партії, на які не тиснутимуть олігархи" author="вважає Лещенко"]

Нардеп зауважив, що анонсований Президентом процес деолігархізації не розпочався: Ахметов зберіг енергетичну монополію, Коломойський — зв'язки із владою, Фірташ і Льовочкін — свого представника у Верховній Раді Юрія Бойка.

[dyvys_blockqoute text="Хто винен у гальмуванні боротьби із корупцією? Соціологія (64% населення) каже, що Президент є відповідальним за боротьюу із корупцією.,Я був на допиті в НАБУ. Виходжу звідти і дізнаюся, що Луценко виніс попередження Горбатюкові, що він спілкується з Лещенком. Але все це відбувається тому, що Горбатюк сказав Луценко ні. Адже Луценко просив передати справу Клименка військовій прокуратурі" author="резюмував Лещенко"]

Але нардеп певен, що зміни у боротьбі з корупцією почалися: суспільство стає більш нетолерантним до подібного явища.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: