На звалищі у Грибовичах знову небезпечно для пошуковців. Роботи перервано

Аварійно-пошукові роботи на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова сьогодні тимчасово призупинили з огляду на небезпеку для пошуковців, передає Укрінформ.

Аварійно-пошукові роботи на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова сьогодні тимчасово призупинили з огляду на небезпеку для пошуковців, передає Укрінформ з посиланням на ДСНС.

«О 13.00 з огляду на зростаючу небезпеку для проведення пошуково-рятувальних робіт у зоні зсуву пошуково-рятувальні роботи тимчасово припенено», - зазначили в ДСНС.

За даними рятувальників, від початку проведення робіт вже пересипано 50 957 куб. м сміття. Обстежено площу близько 12 112 кв.м. Для укріплення дамби викладено 4544 мішки з піском.

Семерак пустив на Львівське звалище екологів
Як повідомляв Укрінформ, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Під завалами опинилися троє працівників ДСНС,  їхні тіла знайдено. Проте пошукові роботи на сміттєзвалищі тривають, оскільки під завалом може бути працівник ЛКП «Збиранка», зв'язку з яким немає з часу зсуву.

Місцева сільська влада вирішила з 1 червня закрити Грибовицьке сміттєзвалище у Львівській області, де через зсув загинули рятувальники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: