Порошенко заявив, що Україна залишається відданою реформам

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна залишається відданою реформам, співпраці з МВФ та СБ та відновленню економіки, передає Інтерфакс

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна залишається відданою реформам, співпраці з МВФ та СБ та відновленню економіки, передає Інтерфакс.

«Три чіткі посили я хотів би зробити сьогодні. Перший – Україна і вся моя команда, зокрема уряд і глава Національного банку України, залишаються відданими подальшим реформам. Наш основний пріоритет – боротьба з корупцією», - сказав він на засіданні регіональних груп держав-членів МВФ і СБ у Києві в суботу.

«Другий – це те, що Україна залишається відданою співпраці з МВФ і СБ. Наш план реформ було побудовано на підставі ваших порад і експертизи і, як бачите, сьогодні ми стабілізували ситуацію в економіці», - додав галава держави.

«Третій посил стосується спільного перетворення України. Ми розуміємо, що досягнутий результат не є достатнім. Важливо, щоб люди відчули позитивні зміни. Перехід від макроекономічної стабільності, якої ми вже досягли, до економічного зростання. Наше завдання абсолютно реалістичне – зростання ВВП цього року на рівні 1,1%, зниження інфляції наступного року до 8%, як це запланував НБУ», - підсумував Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: