Бойовики інтенсивно обстрілювали позиції ЗСУ біля Авдіївки, Опитного та Горлівки

Протягом минулої доби незаконні збройні формування інтенсивно обстрілювали позиції українських військ поблизу Авдіївки, Опитного, Пісок, Горлівки, Зайцевого.

Про це сьогодні повідомив на брифінгу речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко.

«На донецькому – найгарячіше було поблизу донецького аеропорту, зокрема, біля Авдіївки та селища Піски й Опитного. Бойовики пускають в хід заборонені мінськими домовленостями міномети калібром 82 та 120 мм, бронетехніку, зенітні установки, гранатомети, стрілецьку зброю», - сказав він.

За словами А. Лисенка, у районі Пісок працював ворожий снайпер. Неподалік від цієї місцевості бойовики випустили чотири міни з мінометів калібром 120 мм по український військах біля села Кам’янка.

«Іншими гарячими точками на цьому напрямку були околиці Горлівки. Біля Зайцевого бойовики відкривали вогонь з мінометів калібром 82 та 120 мм, гранатометів, стрілецької зброї, а на захід від Горлівки здійснили обстріл з гранатометів поблизу села Кірове», - зазначив речник АП з питань АТО.

Ще один снайперський вогонь, зауважив він, був зафіксований біля Новгородського. Також у районі селища Луганське, що на Світлодарській Дузі, бандформування застосували великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Крім того, за його словами, на луганському напрямку вчора не зафіксовано жодної ворожої провокації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: