За добу в зоні АТО бойовики 35 разів обстріляли позиції ЗСУ

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових: 19 на Маріупольському, 13 на Донецькому і 3 на Луганському напрямках.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Луганському напрямку під вогнем терористів з БМП, великокаліберних кулеметів і гранатометів опинилися українські сили в Станиці Луганській. Біля Новозванівки бойовики також стріляли з зенітної установки ЗУ-23-2.

На Донецькому напрямку по позиціях ЗСУ поблизу Авдіївки, Опитного, Пісків, шахти Бутівка, Майорська, Миронівського і Луганського бойовики крім стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів, стріляли з мінометів різних систем. Також терористи випустили по українським військовим біля Новобородівки 40 снарядів з САУ.

«Близько 21.30 ДРГ противника у складі до 10 осіб, здійснила спробу пройти вздовж залізничної колії поблизу станції Майорськ, де натрапила на спостережний пост. Наші бійці відкрили вогонь на ураження. Під прикриттям 120 мм міномету диверсанти відійшли назад», - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку під мінометним вогнем бойовиків опинилися підрозділи неподалік Павлополя і Красногоровки. Зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Мар'їнки, Красногоровки, Новотроїцького, Широкиного і Лебединського.

У деяких випадках українські військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: