Перевізники проти перенесення кінцевих зупинок у Львові

12466267_925565947512024_8537347957787867002_o

Незаконне за версією перевізників рішення Львівської міської ради про перенесення приміських та міжміських маршрутів на автостанцію «Західна» буде оскаржене в суді компанією - перевізником «Фіакр-Львів».

Незаконне за версією перевізників рішення Львівської міської ради про перенесення приміських та міжміських маршрутів на автостанцію «Західна»  буде оскаржене в суді компанією - перевізником «Фіакр-Львів».

Підприємство досі не отримало жодної інформації про перенесення кінцевої зупинки автобусів на вулицю Городоцька, 359. Пасажирів також ще не проінформовано про нововведення від міської ради.

«Рішення викликало обурення мешканців приміських напрямків, зокрема «Львів – Городок», який ми обслуговуємо. Також селищні ради пишуть нам звернення. Ми, та інші керівники підприємств-перевізників, боїмося, що люди перекриють трасу, адже невдоволення зростає, – розповів директор підприємства «Фіакр-Львів» Степан Коцан. – Ми отримуємо сотні дзвінків на гарячу лінію. Лише сьогодні нам подзвонив 371 мешканець з вимогою не виконувати розпорядження міської влади. Адже в першу чергу перенесення маршрутів вплине на пасажирів, на їхню платоспроможність, бо тепер їм доведеться платити ще 4 гривні, щоб дістатися у місто».

Слід зазначити, що до липня цього року діє договір підприємства «Фіакр-Львів» на перевезення, у якому затверджена кінцева зупинка автобусів перевізника. Тому «переселяти» підприємство на АС «Західна» міська влада не має права.

Крім того, автостанція «Західна» досі необлаштована та непристосована до обслуговування транспорту. Вона неспроможна щодня приймати 500 автобусів приміського та міжміського транспорту.

«Міська рада не вповноважена скорочувати приміські маршрути, тому  це рішення ми вважаємо незаконним. Це транспортне шахрайство. До того ж, ми не знаємо всієї правди про встановлення цієї автостанці. У нас є всі підстави вважати, що Садовий не полишає бажання наживатися на перевезеннях. Але ми готові відстоювати справедливість у суді», – додав Степан Коцан.

Нагадаємо, що кінцеву зупинку всіх приміських маршрутів Городоцького, Мостиського, Самбірського, Старосамбірського, Турківського напрямків переносять на АС «Західна», що на вул. Городоцькій, 359, мотивуючи це розвантаженням приміського вокзалу, а також через ремонт аварійного мосту, що на вулиці Городоцькій, 166.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: