У Трускавці пройде Форум регіонального розвитку

25 - 26 червня в м. Трускавці Львівської області відбудеться Форум регіонального розвитку.

Участь у Форумі візьмуть понад 100 учасників. Серед яких парламентарі, представники дипломатичного корпусу, центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, неурядових організацій з України, Республіки Польщі, Сполучених Штатів Америки та Канади, а також міжнародних фондів і програм.

Впродовж двох днів заплановані дискусії з питань децентралізації, як вектора руху для посилення спроможностей місцевого розвитку громад, співпраці між парламентом та органами місцевого самоврядування, окрім того будуть представлені кращі практики органів місцевого самоврядування України та Польщі.

Цей захід покликаний стати унікальною міжнародною платформою обміну досвідом з питань інтенсифікації співпраці між депутатським корпусом і представниками місцевого самоврядування, а також дискусійним майданчиком з обговорення перспектив посилення спроможностей органів місцевого самоврядування з питань забезпечення сталого розвитку територій, у тому числі використання механізмів співпраці самоврядних органів Львівщини і закордонних партнерів у рамках програм Європейського Союзу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: