«Анаконда» атакує: українські десантники беруть участь у міжнародних навчаннях (ФОТО)

bced35243df41827dc5ea1ec9711bb20a4d22367

Військовослужбовці окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України беруть активну участь у навчанні «Анаконда-2016» на полігоні Нова Демба у Польщі.

Про це повідомили у Міністерстві оборони України.

Для особового складу окремої десантно-штурмової бригади, який цього разу представлений взводом, що використовує броньовані машини «Хаммер» із встановленими на них кулеметами ДШК та особистою штатною зброєю, ці навчання стали першими такого масштабу, оскільки до них залучено майже 31 тисячу військовослужбовців з 23 країн та понад 3000 одиниць техніки.

«Ці навчання є одним із найважливіших елементів налагодження взаєморозуміння між військовими різних країн. Ми разом виконуємо завдання з військовослужбовцями інших держав, при цьому здобуваємо важливий досвід в обстановці, максимально наближеній до бойової. Знання зайвими не бувають, і нам є, чого повчитися. Думаю, що і нашим іноземним партнерам теж корисно попрацювати з нами, оскільки нам теж є і що показати, і чого навчити», — наголосив капітан ВДВ Юрій Руденко.

Взвод українських десантників вже взяв практичну участь у денних та нічних стрільбах. Всі завдання виконано на «відмінно»!

Навчання «Анаконда — 2016» триватимуть до 17 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: