У Львові триває конкурс з переробки вуличної сировини

Львів'яни придумають, як можна сміття перетворити на щось креативне (і екологічно безпечне).

В рамках урбаністичного фестивалю «Твій простір», що відбудеться у Львові 23-27 червня, стартував конкурс на найкращий проект вуличного арт-об’єкту з вторинної сировини. Таким чином організатори намагаються привернути увагу не тільки до проблеми зі сміттям, а й до шляхів її вирішення.

«Навколо сміття у Львові зараз склалась дуже складна ситуація. Проблема є, її намагаються вирішити, але не усвідомлюють, що не достатньо просто прийняти закон чи побудувати завод. Потрібно, щоб пересічні люди зрозуміли - частина відповідальності лежить також і на них. Ми впевнені, що такі заходи не лише популяризують еко-тематику, а й дозволяють вийти за рамки та створити щось дійсно унікальне. Це хороша можливість для кожного львів'янина запропонувати свою ідею та зробити місто кращим», - розповіли організатори проекту.

Що потрібно, щоб взяти участь у конкурсі? До 16 червня надіслати на електронну адресу [email protected] опис проекту, обов'язково вказавши:

  • своє ім’я,
  • контактний номер телефону,
  • опис проек
  • матеріали, що знадобляться для його втілення,
  • особливості до локації, де об'єкт може бути розміщений,
  • ескізи майбутнього арт-об'єкту.

Реалізувати проект можна буде під час урбан-фестивалю "Твій простір", по завершенню якого арт-об'єкт розмістять на вулицях Львова. Дізнатись більше про конкурс та фестиваль можна за тел. 097-945-00-05, 063-343-48-00, та на сторінці fb.com/urbanspace.lviv

Довідка:

З 23 по 27 червня у Львові відбудеться урбаністичний фестиваль "Твій простір". В рамках фестивалю заплановані проведення дебатних, лекційних зустрічей, неформальне навчання, майстер-класи, музичне дійство, кіно-перегляд сучасного українського кіно, тощо. Тематично заходи охоплюють актуальну для молоді проблематику, зокрема ідентичність міста, креативне підприємництво, можливості для молоді, обговорення ідей благоустрою міського простору. Також, протягом фестивалю, триватимуть майстерні щодо перетворення вторинної сировини в побутові предмети щоденного вжитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: