AIESEC у Львові запрошує усіх охочих попрактикувати англійську

З 20 червня до 31 липня Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові організовує проект «Мовна школа» для усіх охочих попрактикувати свою розмовну англійську з іноземними стажерами, які приїдуть з різних куточків світу до Львова.

«Цього літа  у проекті «Language School» братиме участь близько 20-ти стажерів з різних куточків світу, що забезпечить чудову можливість для львів'ян познайомитись одразу з багатьма культурами у своєму місті і, водночас, значно розширити світогляд та подолати бар'єри, зазначають організатори.

Теми уроків будуть актуальними до сучасних світових тенденцій, зокрема –  «Глобальних цілей сталого розвитку», які були прийняті ООН, що їх потрібно досягнути до 2030 року. Заняття будуть особливо цікавими і пізнавальними, адже відбуватимуться у вигляді різноманітних дискусій, презентацій та симуляційних ігор.

Заняття проводитимуться двічі на тиждень по дві години з можливістю  обрати групу навчання у зручний для себе час. Також передбачене спільне проведення часу, екскурсії у вихідні дні тощо.

Базова ціна на весь період навчання (6 тижнів) – 500 гривень. Є також можливість безкоштовної участі – якщо ви приймаєте іноземного стажера на час проекту до дому. А це, водночас, можливість ще більшого пізнання культури іншої країни та практики англійської для всієї сім’ї.

Реєстрація на участь у проекті за посиланням: https://podio.com/webforms/15056338/1009655

Довідка:

AIESEC - міжнародна молодіжна організація, діяльність якої спрямована на розвиток лідерського потенціалу у молоді через міжнародні стажування. Організація об'єднує 126 країн світу, де кожна частина процесів керована студентами та нещодавніми випускниками, які зацікавлені у світових проблемах, розвитку лідерства та культурному розумінні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: