Через «Марш рівності» у столиці перекриють рух на вулиці Льва Толстого

Київ

Рух автотранспорту на деяких ділянках центральних вулиць Києва в неділю, 12 червня, буде закрито з 8.00 до 12.00 (орієнтовно) у зв'язку з проведенням «Маршу рівності», повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

За інформацією КМДА, рух буде перекрито на бульварі Тараса Шевченка (ділянка від вул. Леонтовича до Бессарабської площі); вул. Володимирській (ділянка від вул. Богдана Хмельницького до вул. Саксаганського); вул. Хрещатик (ділянка від вул. Б.Хмельницького до бульвару Т.Шевченка); вул. Льва Толстого (ділянка від вул. Тарасівській до площі Льва Толстого); вул. Терещенківській (ділянка від вул. Б.Хмельницького до вул. Льва Толстого).
Крім того, перекриють рух на вул. Пушкінській (ділянка від вул. Б.Хмельницького до вул. Льва Толстого); вул. Антоновича (ділянка від Саксаганського до вул. Льва Толстого); вул. Велика Васильківська (ділянка від вул. Саксаганського до вул. Павла Скоропадського).
Прес-служба КМДА також повідомляє про зміни в русі громадського транспорту в зазначений час. Так, автобуси маршруту № 5тр курсуватимуть від ст. м. "Нивки" до бульвару Т.Шевченка (до вул. Леонтовича), автобуси маршруту №114 в напрямку залізничного вокзалу "Центральний" - від вул. Милославської до вул. Хрещатик - за маршрутом, далі: вул. Б.Хмельницького - вул. Пирогова - б-р Т.Шевченка - вул. Симона Петлюри - залізничний вокзал "Центральний", в напрямку вул. Милославська: залізничний вокзал "Центральний" - вул. Симона Петлюри - б-р Т.Шевченка - вул. Леонтовича - вул. Б.Хмельницького - вул. Володимирська - Володимирський проїзд - вул. Михайлівська - вул. Хрещатик, далі - за маршрутом.
Тролейбуси маршрутів №№ 8, 9, 17 курсуватимуть так: вул. Смілянська (№8) - аеропорт "Київ" (№9) - пл. Космонавтів (№17) - б-р Т.Шевченка - за маршрутом, далі - вул. Леонтовича - вул. Богдана Хмельницького - вул. Пирогова - б-р Т.Шевченка, далі - за маршрутом.
Крім цього, внесено зміни до графіка роботи столичного метрополітену. Так, станція "Площа Льва Толстого" не працюватиме на вихід з 8:00 до 12:00. На вхід станція буде приймати пасажирів у звичному режимі.
Як відомо, 12 червня в центрі Києва запланований «Марш рівності». Оргкомітет повідомив, що збір учасників - з 9:00 до 10:00 на площі перед входом до центрального ( «червоний») корпус Київського національного університету ім. Т.Шевченка (вул. Володимирська 60), початок маршу - 10:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: