У Львові відбудеться Свято вулиці Євгена Коновальця

У вівторок, 14 червня, з нагоди відзначення 125-ої річниці від дня народження Національного Героя України, полковника Євгена Коновальця, Франківська районна адміністрація традиційно проводить свято вулиці, названої його іменем.

Відбудеться покладання квітів і урочиста хода, опісля – святковий концерт. Адміністрація запрошує мешканців міста та засоби масової інформації на свято.

Свято розпочнеться об 11:00 год. покладанням квітів до меморіальної таблиці Євгену Коновальцю, що розміщена на фасаді будинку №55 (вул. С. Бандери, початок вулиці Є. Коновальця). Опісля, об 11:20 год. відбудеться урочиста хода у супроводі духового оркестру від скверу на перетині вулиць Є. Коновальця та Японської до готелю «Турист» (вул. Є. Коновальця, 103). До формування святкових колон запрошені учні та студенти навчальних закладів, представники громадських організацій,  мешканці міста.

Святковий концерт розпочнеться о 12:00 год. біля входу в готель «Турист». У програмі концерту – виступи ансамблю бандуристів «Калинонька» та ансамблю естрадного танцю «Золоте левеня»; виступ колективу «Львів-модерн-балет» дитячо-юнацького молодіжного клубу Франківського району міста; декламування патріотичних віршів;  виконання пісні «Україна» (співає Яна Іваночко).

Ведуча свята – керівник гуртка ЦДТ «Веселка» Марта Сенькович.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: