Воїнів АТО з Львівщини хочуть відправити на реабілітацію до Угорщини

Сьогодні, 10 червня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин зустрівся з уповноваженим Уряду Угорщини Іштваном Грежою.

Голова Львівської облради підняв питання лікування та реабілітації учасників АТО, а також оздоровлення українських дітей на території Угорщини. Олександр Ганущин дав доручення першому заступнику голови обласної ради Парасковії Дворянин вивчити можливість відправки українських бійців, які зараз знаходяться у Львівському військовому госпіталі, на реабілітацію до Угорщини.

Також Олександр Ганущин звернувся до угорських гостей з проханням вишукати ресурси для того, щоб якомога більше дітей, в тому числі учасників АТО побували на відпочинку та оздоровленні в Угорщині.

В свою чергу уповноважений Уряду Угорщини Іштван Грежа відзначив, що Україна є їх найбільшим сусідом і відповідно одним з найважливіших партнерів.

«Західна Україна є важливою територією в контексті співпраці з країнами Вишеградської четвірки. Яку потрібно розвивати, - зазначив Іштван Грежа. – Угорщина також підтримує Україну в її європейських прагненнях».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: