15 вболівальників збірної Росії з футболу напали на групу британських фанатів

Близько 15 вболівальників збірної Росії з футболу напали на групу британських фанатів чисельністю близько 100 осіб у Марселі. Про це повідомляє ТАСС, пише Укрінформ.

Близько 15 вболівальників збірної Росії з футболу напали на групу британських фанатів чисельністю близько 100 осіб у Марселі. Про це повідомляє ТАСС, пише Укрінформ.

«На набережній і площі біля Старого порту в суботу зібралися кілька тисяч англійських уболівальників, багато перебували у нетверезому стані. Близько 16:00 за місцевим часом (17:00 мск) група британців закидала пляшками поліцейських, які у відповідь застосували димові шашки і сльозогінний газ. На площу було стягнуто близько 100 співробітників правоохоронних органів», - зазначає агентство.

Пізніше група російських ультрас чисельністю близько 15 осіб напала на фанатів збірної Англії (близько 100 чоловік), вони у відповідь закидали росіян пляшками, після чого відступили.

«Вболівальники збірної Росії стали переслідувати англійців, які продовжували кидати у супротивників пляшки. Бійка розгорнулася в провулках - в результаті травми голови отримали чотири англійських фаната; російські вболівальники ретирувалися з місця події. Співробітники правопорядку, які чергували в районі Старого порту, намагалися перешкоджати побоїщу, використовуючи сльозогінний газ», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що марсельська станція метро Vieux-Port («Старий порт») закрита у зв'язку із зіткненнями фанатів перед матчем чемпіонату Європи з футболу між збірними Росії та Англії.

Зіткнення з участю англійських і французьких фанатів розпочалися 9 червня вночі й тривають досі.

Перші заворушення виникли в місті, де 11 червня пройде матч групового етапу чемпіонату Європи між збірними Англії та Росії, минулої ночі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: