Надія Савченко виступає за часткову амністію тих, хто по той бік фронту

Народний депутат Надія Савченко виступає за часткову амністію тих, хто воює по той бік фронту на сході України. Про це вона заявила в інтерв'ю Радіо Свобода, пише Укрінформ.

Народний депутат Надія Савченко виступає за часткову амністію тих, хто воює по той бік фронту на сході України. Про це вона заявила в інтерв'ю Радіо Свобода, пише Укрінформ.

«На війні немає безгрішних, але є злочинці, а є солдати. Це потрібно дуже чітко розрізняти. І коли я зустрічаюся з людиною, наприклад, бачу її у бою, то я розрізняю її манеру поведінки. Я буду підтримувати це (часткову амністію – ред.). Тому що, якщо ми не зможемо замиритися, то в нас все буде продовжуватися вічно. А це вже дуже сильно виснажило всіх і набридло всім, люди втомилися, люди хочуть жити в мирі», - наголосила Савченко.

Вона також повідомила, що не знайома особисто з Віктором Медведчуком. «Я не знайома з ним взагалі. Я знаю, що з ним пов'язувалась моя сестра. Тому що вона так само, як і я, готова говорити з чортом заради мого звільнення. А я - заради кожного хлопця, який там залишається. І я так само не бажаю зла тим хлопцям, які залишаються тут. Мається на увазі військовополонені. Я вважаю, що обмін всіх на всіх має бути, замирення повинно бути, якісь певні амністії повинні бути», - переконана нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: