Через побиття британців російським хуліганам загрожує в'язниця

Російського хулігана можуть посадити до в'язниці через побиття британців, пише Depo.Сектор.

Російського хулігана можуть посадити до в'язниці через побиття британців, пише Depo.Сектор.

Як зазначено у публікації, російський уболівальник може отримати тюремний термін за нанесення тілесних ушкоджень в ході зіткнень в Марселі, повідомляє ТАСС з посиланням на генконсульство Росії.

Нагадаємо, що напередодні матчу групового турніру чемпіонату Європи 2016 між Англією і Росією (1: 1) між фанатами обох збірних стався ряд сутичок. Крім того, після закінчення гри російські фанати прорвалися на трибуну до англійців і влаштували бійку.

«Ми володіємо інформацією про одного затриманого російського вболівальника. Йому загрожує тюремне ув'язнення. Вболівальнику інкримінується нанесення тілесних ушкоджень з серйозними наслідками. Зараз ще ранок, тому ми не володіємо якимись деталями з приводу інциденту. Що стосується майбутнього російського вболівальника, якщо він виявить бажання звернутися в консульство, то ми приїдемо до нього і надамо всіляку допомогу. Але судитися і відбувати тюремне покарання він буде у Франції.

Ніяких сигналів з приводу інших російських уболівальників не надходило. Було кілька випадків втрат документів, але вони не пов'язані з чемпіонатом Європи », - йдеться в заяві представництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: