Ультраправі французи дали 24 години росіянам, аби ті покинули територію країни

Поки офіційна влада замислюється над ситуацією, що склалася, ультраправі французи вже винесли росіянам свій суворий вирок – негайно забиратися з країни, передає Zik

 Поки офіційна влада замислюється над ситуацією, що склалася, ультраправі французи вже винесли росіянам свій суворий вирок – негайно забиратися з країни, передає Zik.

«За повідомленням La Provence, французькі, англійські, італійські, німецькі, українські, польські фани спільно з націоналістичними групами Франції дали російським уболівальникам 24 години, щоб вони зібрали монатки і покинули країну», – написав Ростислав Демчук на своїй сторінці у «Фейсбуці».

В іншому випадку праві сили Франції обіцяють не шкодувати навіть жінок! Вони обіцяють відловлювати росіян в усіх містах! Небувале обурення уболівальників фактично всіх країн Європи викликало звіряче поводження російських фашистських угруповань, які приїхали до Франції підтримати свою збірну на Євро 2016.

За повідомленням світових ЗМІ під час побоїщ організованих російськими дикунами був убитий чоловік похилого віку, одна жінка перебуває у вкрай важкому стані. Російські звірі били навіть ДІТЕЙ! По всій видимості, націонал-патріотичні сили налаштовані вкрай агресивно і якщо російські фани проігнорують повідомлення не виключено, що в рідну Росію багато з них не повернеться, – передає La Provence.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: