За минулу добу жоден український боєць не загинув, а Дейдей володіє невірною інформацією

Інформація, яку оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook народний депутат України Євген Дейдей, щодо численних безповоротних втрат в лавах Збройних Сил України упродовж цієї ночі, не відповідає дійсності!, пише Дививсь.info з посиланням на Прес-центр штабу АТО.

Інформація, яку оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook народний депутат України Євген Дейдей, щодо численних безповоротних втрат в лавах Збройних Сил України упродовж цієї ночі, не відповідає дійсності, пише Дививсь.info з посиланням на Прес-центр штабу АТО.

Так, за перевіреною інформацією, за минулу добу (станом на 00.00) жоден український військовослужбовець не загинув, 12 бійців зазнали поранень. Усім військовослужбовцям надається невідкладна медична допомога.

Також, за попередньою інформацією, (станом на 14.00 12 червня), внаслідок бойових дій, за минулу ніч втрати сил АТО складають: троє військовослужбовців поранені.

Варто наголосити, що в районах проведення Антитерористичної операції, на передових позиціях сил АТО немає жодного підрозділу, який не входить до складу Збройних Сил України або інших силових відомств, задіяних в АТО.

Міністерство оборони України вкотре звертається до журналістів з проханням використовувати інформацію, яка надається посадовими особами і структурами — уповноваженими офіційно коментувати хід проведення Антитерористичної операції, а саме: керівництвом Штабу АТО, Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, а також Прес-центром штабу Антитерористичної операції,
повідомляє Управління комунікацій та преси МО України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: