У Львові в трьох відділах соцзахисту виявили втрати на 474 тисячі гривень

Львівські фінінспектори виявили у Залізничному, Сихівському та Шевченківському відділах соціального захисту втрати 474,9 тисяч гривень.

Фахівці Держфінінспекції у Львівській області провели у Залізничному, Сихівському та Шевченківському відділах соціального захисту Львівської міськради ревізії використання коштів, виділених з держбюджету на компенсацію заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, та надання щомісячної адресної допомоги особам ВПО

Повідомляє прес-служба Держфінінспекції у Львівській області.

В повідомленні йдеться, що встановлено фінансові порушення, що призвели до втрат 474,9 тисяч гривень, у тому числі незаконно витрачено 238,5 тисяч гривень та до державного бюджету не надійшло належних 236,4 тисяч гривень.

Під час ревізії виявлено 31 випадок, коли заявники не повідомили про наявність у членів їх сімей іншого житла. Як наслідок, на виплату адресної допомоги зайво використано 227,9 тисяч гривень. Внаслідок того, що заявники не повідомили достовірних даних про завершення навчання членів їх родин, їх вік та працевлаштування 6 особам зайво виплачено 10,6 тисяч гривень.

Як з’ясувалось під час зустрічних перевірок, проведених в комунальному закладі ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та в комунальному підприємстві ЛОР «Львівська станція швидкої медичної допомоги», Шевченківський відділ соцзахисту виділив цим установам кошти для компенсації середнього заробітку працівників, призваних на військову службу під час мобілізації.

Згідно із законом, ці кошти центр та станція після завершення бюджетного періоду мали перечислити до державного бюджету, однак використали 134,3 тисяч гривень на оплату праці своїх працівників та  102,1 тисяч гривень перерахували до обласного бюджету. Таким чином, державний бюджет недоотримав 236,4 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: