Для російських вболівальників Євро-2016 закінчилось. Вони їдуть додому

575c9a30630b2-9567a2fed1f328f1f090b9011921902e

Частину російських вболівальників відправляють додому. У даний момент їх автобусом везуть, очевидно, в аеропорт.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив відомий російський блогер і бізнесмен Ілля Варламов.

826588928629

«Розповідають, що частину уболівальників пересадили в автомобіль і кудись повезли. Ймовірно, в аеропорт для депортації», – написав Варламов.

Натомість президент Всеросійського об’єднання вболівальників Олександр Шпригін повідомив, 50 російських уболівальників, які перебувають в автобусі в по дорозі в Лілль на матч між збірними Росії і Словаччини, депортують.

За його словами, французький спецназ блокує і оглядає групи російських уболівальників на під'їзді до Лілля (міста, де пройде матч Євро-2016 Росія - Словаччина).

«У нас група ВОВ, висунулася в бік Лілля. Після того, як наш автобус виїхав з Канн, його оточив поліцейський спецназ, приблизно 100 автоматників, і загнали у «відстійник». Зараз вимагають виходити з речами і кудись йти. Спочатку сказали, що огляд на предмет зброї і наркотиків, зараз говорять, що якась перевірка і розпорядження прокурора Республіки Франції. Ми повідомили генеральне консульство РФ у Франції, повідомили офіційних представників МВС Росії, а також РФС. Сказали, що виходити нікуди не будемо і вимагаємо перекладача для роз'яснення ситуації. Ось уже годину сидимо в автобусі і чекаємо, чим історія завершиться. Це свавілля. Чому вони в Марселі так не працювали, як працюють зараз?», – сказав Шпригін.

Інформацію про огляд підтвердив представник префектури департаменту Приморські Альпи: «Операція проходить в Мандалье-ла-Напуль. Це пов'язано з перевіркою 29 російських уболівальників. Завдання – провести перевірку документів, встановити їхні особи, а потім передати ці дані місцевим слідчим органам».

У затриманому автобусі знаходяться керівники офіційних футбольних фан-клубів.

Нагадаємо, у Марселі після матчу між збірними Англії та Росії сталися заворушення. Російські фанати прорвалися у сектор англійців і влаштували бійню. Тікати з трибун були змушені як англійські фанати, так і місцеві французькі вболівальники, які перебували на тих же трибунах, що і англійці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: