До кінця року у Львові планують відкрити ще дві амбулаторії сімейної медицини, – Зуб

У Львові, до кінця року планують відкрити ще дві амбулаторії сімейної медицини, на вулицях Степанівни та Тернопільській. Про це під час брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

У Львові, до кінця року планують відкрити ще дві амбулаторії сімейної медицини, на вулицях Степанівни та Тернопільській.

Про це під час брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб, повідомляє ІА Дивись.info.

«Я знаходжуся в тісному зв'язку з начальником управління комунального майна Інною Свистун, яка постійно дає мені список вільних приміщень, які знаходяться у власності міста. Мій орієнтир це 150-180 квадратних метри на першому поверсі. Тоді ми виїжджаємо з головними лікарями і дивимося. Ми ще на початку січня були на вулиці Степанівни 35, де був гастроном, який припинив своє існування, а потім поїхали Тернопільську 9 там теж був магазин, який порушував умови і через суд була припинена оренда. Нам ці приміщення підійшли. Так що буде амбулаторія на Степанівни і якщо все буде нормально з фінансуванням, з виконавцями, до кінця року відкриємо на Тернопільській. Там дуже проблемне добирання – і на Сихів далеко добиратися і до центру. Тому в центрі Нового Львова має запрацювати амбулаторія» - розповів Володимир Зуб.

Він також зазначив, що важко знайти приміщення саме на першому поверсі, бо на початку 90-років більшість їх була роздана під комерційні потреби. Зокрема, є проблема знайти приміщення в районі автовокзалу, на вулиці Стрийській.

«Там багато ккечівських будинків, ми мали розмову з керівником цих будинків, але наразі приміщення, яке нам підходить не знайшли», - додав Володимир Зуб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: