Геращенко назвав Садового брехуном

Народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко звинуватив мера Львова Андрія Садового у брехні через його інтерв’ю, в якому він заявив, що не просив надсилати до мерії Нацгвардію.

«Це відверта неправда. Сам мер Львова Андрій Садовий попросив забезпечити безпеку і порядок під час проведення сесії міської ради і попередив, що певними силами готуються провокації. Саме Андрій Садовий телефонував до Києва міністру внутрішніх справ Арсену Авакову і говорив про те, що ситуація критична і що львівська поліція не справляється з мітингувальниками. Саме після дзвінків мера Львова, міністр МВС Арсен Аваков прийняв рішення залучити для охорони Львівської міської ради Національну гвардію, щоб її не рознесли в пух і прах. І це рішення, прийняте з метою забезпечення порядку і безпеки львів'ян, було законним і правильним!» – написав Геращенко.

Він додав, що не треба валити з хворої голови на здорову і керуватися теорією всесвітнього змови проти себе самого.

«Просто кожен повинен займатися своєю справою. Міська влада - розвивати свої міста, чистити каналізацію, будувати водопроводи і займатися ефективною переробкою сміття. А правоохоронні органи повинні забезпечувати законність і правопорядок будь-якими законними способами. В тому числі, коли цього вимагають обставини, залучати для забезпечення порядку Національну Гвардію», – зазначив нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: