У Львові відбудеться брифінг Митрополита Мокшицького

m_1

Брифінг Митрополита Мечислава Мокшицького відбудеться з нагоди візиту Державного Секретаря Ватикану до Львова. Відбудеться брифінг сьогодні, 14 червня, у Митрополичій Курії, за адресою: вулиця Винниченка, 32, початок о 13.30.

Про це інформує прес-служба ЛМР.

18-19 червня до Львова з офіційним візитом прибуде Державний Секретар Ватикану Кардинал П’єтро Паролін. Цей візит офіційно розпочинає акцію «Папа для України», а також відбувається в часі 25-ліття відновлення структур Католицької Церкви в Україні та 15 річниці візиту Йоана Павла ІІ до нашої країни.

Протягом двох днів запланована низка зустрічей з представниками державної влади, єпископами, священиками та семінаристами РКЦ та УГКЦ. Оскільки цей візит перед усім пасторальний, представник Святішого Отця має бажання познайомитись з життям різних парафіяльних спільнот Львова, почути про нагальні потреби католиків в Україні і, зокрема, у Львові.

В суботу, 18 червня, о 10.00 Кардинал Паролін очолить Святу Месу в Латинській Катедрі Львова (пл. Катедральна, 1). Одним із важливих пунктів програми стане відкриття та благословення Архідієцезіального музею при Римо-Католицькій Курії, а також освячення землі під будівництво нового храму ім. святого Йоана Павла ІІ біля іподрому, місця, де в 2001 році Папа Йоан Павло ІІ звершував Святу Літургію.

Напередодні візиту, у вівторок, 14 червня, Архієпископ Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівський Римо-Католицької Церкви, детальніше розповість про перебіг цього візиту, його важливість для України та головні завдання, які Папа Франциск поставив перед Кардиналом Пароліном в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: