Юні екологи Львівщини вивчали природу Одещини

В Одеській області пройшов Х Всеукраїнський польовий збір  команд юних екологів. На Всеукраїнський експедиційно-польовий збір до Одещини завітали команди юних екологів із 13 областей України.

Львівську делегацію у складі двох вихованців Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Ярини Ляхович та Тетяни Гриник очолила методист цього закладу Наталія Дендюк.

У рамках заходу під керівництвом учених національного університету ім. І.Мечникова було проведено наукові дослідження біорізноманіття рослинного і тваринного світу Одещини, екскурсії, польові практикуми, фотовиставка, конкурс-захист науково-дослідницьких робіт на тему «Природно-заповідні території України».

Під час польових практикумів юні екологи набули практичних навиків дослідження рослин, познайомилися з фоновими видами флори та фауни Регіонального ландшафтного парку «Тилігульський», ознайомилися з методами проведення гідробіологічних досліджень, поглибили теоретичні знання з екології та ботаніки.

Слід відзначити, що за результатами захисту науково-дослідницьких робіт та тему «Природно-заповідні території України» команда Львівщини посіла ІІІ місце, а в конкурсі світлин Ярину Ляхович нагороджено грамотою за найкращу роботу в номінації «Екосистеми природоохоронних територій».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: