За минулу добу в зоні АТО бойовики 58 разів обстріляли позиції ЗСУ

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, з 18:00 інтенсивність обстрілів по всій лінії розмежування різко зросла. Всього зафіксовано 58 обстрілів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

В повідомленні йдеться, що 32 обстріли зафіксовано на Маріупольському напрямі, 24 на Донецькому напрямку та 3 на Луганському напрямках.

Порушуючи мінські угоди, російські окупаційні війська 18 разів використовували міномети, тричі артилерію та один раз танк.

На Маріупольському напрямку найгарячіше було неподалік Павлополя, де ворог вів вогонь з мінометів, 122 мм самохідних артустановок, вів штурмові дії, а в районі Красногорівки близько 22.00 двічі по наших укріплення намагався влучити танк.

Позиції поблизу Мар’їнки, Тарамчука, Новотроїцького опинились під мінометним вогнем, а поруч Гнутового, Талаківки, Чермалика та Широкиного російські окупанти обстріляли з гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру.

Зі 122 мм самохідних артустановок незаконні збройні формування випустили чотири снаряди по населеному пункту Чермалик.

На Донецькому напрямку супротивник по опорних пунктах поблизу Невельського, Пісків, Авдіївки, Верхньоторецького та Луганського вів вогонь з мінометів, а шахту Путилівську (Бутівка) обстрілював з важких мінометів та гармат калібру 152 мм.

У районі Світлодарської дуги російські окупаційні війська вели вогонь по наших укріпленнях з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: