Луценко пояснив, чому призначив Квятківського

Генеральний прокурор Юрій Луценко давно знає Юрія Квятківського і не знайшов на нього жодного компромату. Про це генпрокурор заявив під час прес-конференції у Львові.

Генеральний прокурор Юрій Луценко давно знає Юрія Квятківського і не знайшов на нього жодного компромату.

Про це генпрокурор заявив під час прес-конференції у Львові, інформує ІА Дивись.info.

«Я знаю Квятківського ще з часів його роботи в київській міліції. Ми познайомилися після успішної реалізації справи «київського маніяка», потім було ще кілька резонансних випадків, включно з випадком розстрілу міліції. Знаю його як спеціаліста. У 2010 році, за Януковича, як всі порядні міліціонери був звільнений, 4 роки провів поза службою. Після  революції Гідності, учасником якої він був, займав ряд посад у прокуратурі. Я поспілкувався з його колегами по старій роботі, з бійцями 92 бригади. Це дозволило мені зробити висновок, що це жорсткий, вольовий, дещо впертий, але наступальний керівник», - заявив Юрій Луценко.

Він також запевнив, що перевірив негативну негативну інформацію про нового прокурора.

«Я перевіряв і так званий компромат. Найближчим часом він оприлюднить свою декларацію. Моя вимога - жодної квартири, земель на Львівщині він не повинен мати, і ця вимога була ним прийнята», - повідомив генпрокурор.

Він додав, що не буде узгоджувати призначення з громадськістю.

«Я не взяв жодного зобов'язання ні політичного ні іншого і ніхто не може мені диктувати, кого я маю призначати. Це моє рішення і моя відповідальність . Я готовий реагувати на будь-який сигнал – кого треба зняти, але не буду реагувати на сигнали  - кого треба призначати», - заявив Юрій Луценко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: