Синютка не хоче повторити долю миколаївського губернатора

Голова Львівської облдержадміністрації хоче бачити реагування прокуратури на земельні махінації та вирубку лісів. Про це він заявив під час прес-конференції у прокуратурі.

Голова Львівської облдержадміністрації хоче бачити реагування прокуратури на земельні махінації та вирубку лісів.

Про це він заявив під час прес-конференції у прокуратурі, повідомляє ІА Дивись.info.

«Я звернувся сьогодні до генпрокурора щодо земельних справ. На зустрічі з головами селищних і сільських рад рад я їм пообіцяв, що якщо вони будуть виділяти землі родичам, знайомим, депутатам, а не демобілізованим бійцям АТО, то такі справи будуть предметом розслідування прокуратури. Мої звернення до попереднього керівництва не знайшли розуміння. Я отримав відповідь, що прокуратура не має повноважень реагувати на такі речі», - розповів Олег Синютка.

Він додав, що друга річ стосується вирубки лісів.

«Останніми тижнями за матеріалами СБУ порушено справи по незаконній вирубці лісу в 4 лісництвах. До цього додалися заяви голови Закарпатської ОДА, що декілька львівських лісгоспів причетні до  експорту ділової деревини під виглядом дров. Я теж попросив щоб на це було реагування прокуратури . Я зацікавлений в найжорсткішому реагуванні на будь-які прояви корупції. Я не хочу опинитися  в ролі голови Миколаївської ОДА», - заявив Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: