Всі заступники Квятківського написали заяви про відставку, - Луценко

Заступники новопризначеного прокурора Львівщини Юрія Квятківського написали заяви про відставку. Про це під час прес-конференції повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

Заступники новопризначеного прокурора Львівщини Юрія Квятківського написали заяви про відставку.

Про це під час прес-конференції повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, інформує ІА Дивись.info.

«Всі заступники обласного прокурора, включаючи першого заступника погодилися написати заяву про відставку. Я не маю до них серйозних претензій по службі, але й не маю жодного факту за що їх можна похвалити», - заявив Юрій Луценко.

За його словами те ж саме стосується місцевих прокурорів.

«Їх десятеро. В мене немає до них серйозних зауважень, але не маю за що похвалити. Це значить, що їх немає. Голова ОДА на цей момент ніде перед громадою не може сказати, що зробили силовики області за рік. На жаль дві бандитські групи організованої злочинності під політичним прикриттям як функціонували, так і функціонують. Земля, як розкрадалася, так і розкрадається, ліс як розкрадався, так і розкрадаються. Хабарі на середньому і низовому рівні як бралися так і беруться. Силовики не допомогли голові ОДА сказати, що прийшла нова влада. Люди не вірять нам. Причому справедливо не вірять. За 20 років своєї політичної кар’єри я вперше не знаю що сказати людям», - констатував генпрокурор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: