У Львові презентували онлайн-карту дитячих та спортивних майданчиків

Безымян5464646464ный

ЛМР спільно з ГО «Батьки в дії» та активними батьками Львова презентували е-карту дитячих та спортивних майданчиків.

Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради спільно з ГО «Батьки в дії» та активними батьками Львова презентували е-карту дитячих та спортивних майданчиків.

Карта дитячих майданчиків» на платформі www.childfriendly.lviv.ua  — це проект, який придумала та розробила ГО «Батьки в дії» спільно з управлінням сім’ї, молоді та спорту ЛМР.

За словами начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимира Шнайдера, електронна карта дитячих та спортивних майданчиків стане важливим механізмом спільної комунікації для молодих батьків та міських посадовців.

«За допомогою е-карти ми матимемо можливість швидше реагувати на проблеми, які виникають на майданчиках та оперативно їх усувати. Загалом е-карта має стати зручним інструментом для мешканців», - сказав він.

Також він додав, що на території Львова є близько 500 дитячо-спортивних майданчиків різного стану.

«Дуже класно, що молоді батьки об’єдналися і виникла ідея створення електронного інструменту, коли мама будучи на дитячому, може через свій гаджет зайти на електронну карту і залишити адміністратору повідомлення, що на майданчику є ті чи інші поламки. І це звернення потрапляє на розгляд районної адміністрації, і далі перебуває у стадії усунення», - додав Шнайдер.

Як працюватиме карта:

1. У рубриці «Повідомити про проблему» залишити свої контактні дані та інформацію про стан майданчика. При бажанні автор може прикріпити фото;

2. Скарга надходить до адміністратора ГО «Батьки в дії», який формує запит до управління сім’ї, молоді та спорту, а також до відповідного балансоутримувача;

3. За станом розгляду запита автор може спостерігати також он-лайн на цьому ж сайті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: