Атестацію керівники поліції Львівщини проходитимуть у столиці

Сформовані комісії, які займатимуться атестацією першої категорії поліцейських Головного управління Національної поліції у Львівській області. Атестація розпочнеться наступного тижня у Києві. Про це повідомляє Depo.Львів.

Сформовані комісії, які займатимуться атестацією першої категорії поліцейських Головного управління Національної поліції у Львівській області. Атестація розпочнеться наступного тижня у Києві. Про це повідомляє  Depo.Львів.

Завданням комісій є проведення оцінки ділових, професійних, особистих якостей поліцейських, а також їх освітнього та кваліфікаційного рівнів на підставі глибокого і всебічного вивчення, а також визначення відповідності посадам та перспектив їхньої службової кар’єри при призначенні на вищу посаду, переміщення на нижчу або звільнення зі служби в поліції через службову невідповідність.

«До уваги громадян! Якщо Ви володієте інформацією про протиправні або злочинні дії працівників поліції Львівщини або про факти корупції, пов’язані з ними, надавайте ці відомості. Уся викладена Вами інформація буде ретельно вивчена, перевірена та врахована працівниками атестаційних комісій», - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: