Ірландські фанати заспівали колискову французькому малюку в поїзді на Бордо (Відео)

204739

Вболівальники збірної Ірландії довели, що вони вміють не тільки веселитися на стадіоні, а й вести себе цілком пристойно в громадському транспорті.

На Youtube з'явився ролик за участю кількох десятків фанатів команди, які виспівують маленькій дитині колискову в поїзді, що їде в Бордо.

В описі до відео невідомо, коли саме воно було знято. Ролик викладено 19 червня, а так як мова йде про потяг в Бордо, то можна припустити, що це відбулось 18 числа, коли Ірландія грала в цьому місті з Бельгією. Оскільки фанати виглядають радісними, то це було напередодні матчу, а не після нього, так як гра для ірландців в результаті закінчилася поразкою.

В цілому, вболівальники ведуть себе дуже ввічливо: намагаються не сваритися і не кричати. І «шикають» один на одного, коли хто-небудь з команди підтримки починає голосно розмовляти.

Зрозуміло, від такого шуму - нехай і добродушного - дитина не засинає. Зате його батько, здається, дуже задоволений такою увагою уболівальників, а мати зі сміхом знімає все, що відбувається на телефон.

https://www.youtube.com/watch?v=5_Bp7vWvN1c

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: