Стандарти росЗМІ: Порошенко вдавився борщем, а Савченко поскандалила (фото, відео)

3424

Російські ЗМІ продовжують дивувати «винахідливістю» і «високими» стандартами.

Цього разу низкою новин порадував телеканал Рен ТВ.

Сьогодні у стрічці новин з’явилася інформація із заголовком «Порошенко вдавився борщем, почувши, що він «русский», і потрапив на відео».

Йдеться про те, що президент відмовився доїдати борщ у солдатській їдальні, який буцімто назвали «русским».

«Під час огляду військової частини український президент вирішив покуштувати і їжу солдатів. Під час обіду один з військових раптово сказав, що в їдальні смачно годують. «Відмінний російський борщ», – заявив боєць Нацгвардії.

Порошенко пересмикнуло після цієї фрази, він подавився і відклав ложку, не ставши доїдати борщ», – йдеться в інформації. Крім того, додається відео, на якому справді Петро Порошенко їсть разом із нацгвардійцями. Ось тільки нічого того, про що написали росЗМІ на відео нема.

Очевидно, йдеться про візит Петра Порошенка 18 червня до Навчального центру з підготовки і перепідготовки військовослужбовців за контрактом Північного територіального управління Національної гвардії України.

Ще одна «сенсація» про Надію Савченко, яка буцімто влаштувала скандал на борту літака, що прямував до Страсбурга. Депутат ще до злету вимагала від бортпровідниці пляшку віскі.

13465938_244740312572135_3905348345543881095_n

Відреагувала на «новину» сестра Надії Віра. Вона написала на своїй сторінці у Фейсбук: «Рашиські фентезі не дрємлют!! «воздушное судна» до Страсбргу з Києва не летять:) тільки до Франкфурту, а звідти АВТОБУСом доправили нашу делегацію до Страсбургу... А чому Рашисти не дофантазували, що Надя увірвалась в кабіну пілотів з криками «дай порулить»?? Не додумали...

Якби я не була близькою людиною Наді, можливо б, і почала вірити цим говностатєйкам...

Люди будьте розумними, перевіряйте те, в що хочуть вас примусити вірити...»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: