У будинках Сівковича і Клюєва – обшук, а Ляшко – піариться

Співробітники Генеральної прокуратури проводять обшуки в приватних будинках екс-глави адміністрації президента Андрія Клюєва і екс-заступник секретаря РНБО України Володимира Сівковича.

Співробітники Генеральної прокуратури проводять обшуки в приватних будинках екс-глави адміністрації президента Андрія Клюєва і екс-заступник секретаря РНБО України Володимира Сівковича, повідомляє прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

«Так, у них (А.Клюєва та В.Сівковича - ІФ) проводяться обшуки», - сказала Лариса Сарган, передає «Інтерфакс-Україна».

Разом з тим, вона не повідомила подробиць обшуку.

За даними ЗМІ, будинки А.Клюєва і В.Сівковича, в яких проводяться обшуки, розміщені в селищі Конча-Заспа на південній околиці Києва по сусідству з будинком лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який раніше заявив про обшук у нього.

Як повідомлялося, раніше у вівторок народний депутат фракції Радикальної партії Андрій Лозовий з посиланням на Олега Ляшка повідомив, що в квартиру лідера партії прийшли з обшуком. «Повідомляє Олег Ляшко (його сторінку заблокували): Сьогодні день народження моєї мами. Порошенко зробив «подарунок» з нагоди свята: до мене додому прийшли з обшуком», – написав він.

Пізніше він пояснив, що правоохоронці помилилися адресою, обшук вдома у О.Ляшка у вівторок вранці не проводився. «З обшуком до Олега Ляшка сьогодні о 7:00 ранку прийшли співробітники Генеральної прокуратури України разом зі спецназом. Вони хотіли виламувати двері, щоб потрапити в будинок. Згодом слідчий ГПУ вибачився перед Ляшком, мовляв, вони помилилися адресою», - написав А.Лозовий.

Л.Сарган підтвердила, що Генпрокуратура не провадить слідчі дії щодо О.Ляшка.

«Генпрокуратура не проводить слідчі дії відносно народного депутата Олега Ляшка. Обшук відбувається у сусідньому приміщенні. Нардеп вирішив скористатися ситуацією для власного піару», – написала Сарган.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: