Київ уже прийняв понад 500 тонн ТПВ зі Львова

Київ наразі вже прийняв понад 500 тонн твердих побутових відходів (ТПВ) зі Львова, додаткове сміття не матиме негативних наслідків для жителів столиці, заявляють у комунальному підприємстві «Київкомунсервіс», передає Інтерфакс.

Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації, під час прес-туру на сміттєспалювальний завод «Енергія» директор КП «Київкомунсервіс» Євген Русин розповів, що щодня на цей завод надходить від 750 до 1100 тонн сміття, а у Львові щодня утворюється близько 650 тонн.
«Ми погодилися прийняти частину відходів зі Львова - у безпечних для киян рамках - до 200 тонн на день, тобто близько 10 машин на день. Ми маємо запас міцності й не навантажуємо завод на повну потужність», - наголосив Євген Русин.
За його словами, Київ сьогодні має організаційні та технічні ресурси для допомоги львівському регіону.
«Завод «Енергія» працює у штатному режимі. А вже на початку серпня там буде плановий ремонт і модернізація обладнання, тому в нас домовленість із львівською стороною, що ми співпрацюємо з урахуванням цього терміну», - також поінформував Євген Русин.
Він уточнив, що львівське сміття утилізується на загальних засадах, транспортування ТПВ забезпечує муніципалітет Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: