У Львові жінок навчатимуть робити бізнес

Бізнес-навчання для жінок, які хочуть робити власну справу, триватимуть протягом трьох днів. Тренінги відбуватимуться 30 червня, 1 та 6 липня. Тренінги відбуватимуться в межах грантової програми «Жінка у бізнесі: від самозайнятості до власної справи», яку реалізовує Громадська Школа Бізнесу за фінансової підтримки Work Service Lviv та Клубу Ділових Людей. Заявки на участь приймають до 23 червня 2016 року. 

Про це інформує прес-служба ЛМР.

До участі в програмі запрошують жінок, які хочуть перейти від самозайнятості до створення бізнесу та підвищити рівень своїх доходів. Для того, щоб взяти участь у відборі учасниць, достатньо заповнити просту онлайн-форму. Експертна комісія, яка здійснюватиме відбір, братиме до уваги наявність реальної бізнес-ідеї та готовність організовувати власний бізнес. Результати відбору 20 учасниць, які навчатимуться на основі програми, оголосять 24 червня. Завдяки грантам, участь у проекті безкоштовна.

Метою програми є сприяння розвитку жіночого підприємництва в Україні через надання практичних знань та порад щодо відкриття чи розширення бізнесу. У програмі навчання – аналіз бачення та концепції бізнесу, ключових клієнтів та конкурентів, управління фінансами і формування плану розвитку власного бізнесу. Після завершення проекту учасниці отримають чіткий план розвитку власного бізнесу.

«Кількість жінок у структурі малого бізнесу України досі невелика – приблизно 35% від загальної кількості власників. А дарма, адже жінки більш гнучкіші, легше адаптуються до змін, а їхня емоційність часто стає великим плюсом під час управління бізнесом, – зазначив керівник проекту Олександр Білоус. – Наше завдання – мотивувати та надихати жінок відкривати власну справу, що дасть їм фінансову свободу і дозволить здійснювати позитивний вплив на розвиток економіки та громадянського суспільства України».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: