До Яворівського полігону на військові навчання з'їдуться понад 1800 військових

60B73A01-44F3-4953-81A7-9747ED3C181A_w974_n_s

На Львівщині з 27 червня до 08 липня 2016 року на Львівщині, на території Яворівського полігону відбуватимуться українсько-американські військові навчання «Репід Трайдент-2016» за участі понад 1800 військовослужбовців із 14 країн світу.

На Львівщині з 27 червня до 08 липня 2016 року на Львівщині, на території  Яворівського полігону відбуватимуться українсько-американські військові навчання «Репід Трайдент-2016» за участі понад 1800 військовослужбовців із 14 країн світу.

Керівництво Львівського гарнізону та командування міжнародного військового навчання звертається до мешканців навколишніх населених пунктів Яворівського району Львівської області та громадян, які планують свій відпочинок у цій місцевості, з проханням із розумінням поставитись до певних обмежень та незручностей, пов’язаних із проведенням військових навчань та посиленими заходами безпеки зі сторони військових.

Звертаємо увагу на те, що під час навчань здійснюватиметься рух військових колон. Тому деякі зони автодоріг на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки будуть обмежені для руху цивільного автотранспорту. Також залучатиметься бронетехніка та проводитимуться навчальні стрільби зі стрілецької зброї, здійснюватимуться польоти вертольотів армійської авіації.

Мешканців також просять не проводити збір ягід та грибів на території полігону – деякі визначені зони на цей період вважаються закритими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: