Мої підлеглі підтвердять свій професійний рівень на атестації, - Загарія

original

Про свої очікування від атестації працівників Національної поліції Львівщини ІА Дивись.info розповів Дмитро Загарія, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Про свої очікування від атестації працівників Національної поліції Львівщини ІА Дивись.info розповів Дмитро Загарія, т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У ці дні в Києві триває атестація працівниців Національної поліції. Офіцери обласної нацполіції, керівники територіальних відділів Національної поліції на Львівщині зараз проходять атестацію в столиці.

Т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія розповів Дивись.info  про свої очікування від результатів атестації.

«Я працюю із цими людьми вже два роки, з деким більше, — розповів Дмитро Загарія. — Вважаю, що вони мають підтвердити свій професійний рівень під час атестації. У свою чергу, на перебіг атестації, результати чи їх оскарження я жодного впливу не маю. Результати будуть опирлюднені, тоді все дізнаємось».

Водночас, за повідомленням джерела у Нацполіції Львівській області, Дмитро Загарія збирається залишити посаду очільника обласної поліції Львівщини.

Громадські активісти вчора відправились до Києва, аби взяти участь в атестації працівникеів львівської поліції. «Ми виїжджаємо до Києва, щоб взяти участь в цьому атестаційному процесі, — розповів Дивись.info член атестаційної комісії Юрій Мартинюк. — Наскільки я знаю, ще ряд громадських активістів потрапили до цих атестаційних комісій. Завтра в комісіях по атестації керівного складу були включені такі громадські активісти як Наталія Шелестак ГО «Варта-700», головний редактор газети «Ратуша» Микола Савельєв, Вікторія Балицька? Наталія Куба, і ще кілька осіб», – сказав громадський активіст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: