Садового і Чаплінського кличуть на детектор брехні

Представники девелоперської компанії «Моя країна», які заявили про перешкоджання їхній діяльності з боку міської влади Львова пропонують Андрію Садовому та Юліану Чаплінському пройти перевірку на детекторі брехні.

Про це вони сьогодні заявили під час прес-конференції, повідомляє ІА Дивись.info.

«Пропонуємо Андрію Івановичу і Юліану Чаплінському, разом з нами пройти перевірку на детекторі брехні, щоб нас не звинувачували у голослівних заявах. Ми відразу даємо свою згоду пройти перевірку. Нехай Чаплінський скаже, чи дійсно він блокував нашу роботу з вказівки Садового», - заявила співзасновник девелоперської компанії «Моя країна» Тетяна Овчаренко.

Як розповів  офіційний представників Всеукраїнської асоціації поліграфологів у Західному регіоні Олег Ясінський для проведення дослідження потрібно дві речі – згода особи, щодо якої воно буде проводитися і сертифіковане обладнання.

«Друге в нас є. В даній ситуації є дві сторони. Можна запропонувати, щоб вони одна одній поставили запитання. Таким чином ми зможемо отримати усі відповіді, і з відповідальністю оголосити  висновок про правдивість або неправдивість слів тої чи іншої особи», - розповів Олег Ясінський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: