Тепер ніхто не зазіхатиме на Укзалізницю

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення зміни до закону України «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації», яким забороняється приватизація ПАТ «Укрзалізниця».

Президент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення зміни до закону України «Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації», яким забороняється приватизація ПАТ «Укрзалізниця», інформує Інтерфакс-Україна.

Згідно з даними веб-сайту Верховної Ради України, зазначений документ №4594 22 червня повернено до парламенту з підписом президента.

Як повідомлялося, за зазначений закон 2 червня 2016 року проголосували 250 народних депутатів України.

ПАТ «Укрзалізниця» розпочало господарську діяльність 1 грудня 2015 року.

Акціонерне товариство створено на базі Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця», а також понад 50 підприємств і установ залізничного транспорту загального користування, які реорганізувалися шляхом злиття. До переліку підприємств, на базі яких утворилося ПАТ, входять шість залізниць, вагоноремонтні заводи, залізничні держпідприємства, проектно-дослідницькі інститути залізничного транспорту, низка проектно-конструкторсько-технологічних бюро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: