Tetra Pak у рамках реструктуризації вирішила до кінця року закрити завод в Україні

Компанія Tetra Pak повідомила про намір закрити завод з виробництва упаковки в Києві з очікуваною датою припинення виробництва 31 грудня 2016 року.

Про це інформує Інтерфакс.

Згідно з поширеним у четвер прес-релізом компанії, незважаючи на закриття заводу (на заводі працює понад 180 осіб - ІФ), Tetra Pak продовжить діяльність в Україні та планує зберегти понад 50 працівників у відділах продажів, маркетингу і технічного обслуговування.
Згідно з повідомленням, рішення про закриття заводу пов'язане зі складними ринковими умовами в усій Європі, які призвели до виникнення надлишків виробничих потужностей на заводах Tetra Pak в регіоні, серед яких завод в Києві найменш завантажений.
Крім того, завод у Києві не оснащений для виробництва тих видів пакувального матеріалу, на який зростає попит клієнтів, а низьке завантаження підприємства робить його модернізацію економічно невиправданою.
У зв'язку з цим, наголошується в прес-релізі, а також у рамках глобальної ініціативи компанії щодо підвищення виробничої ефективності та оптимізації завантаження мережі заводів, Tetra Pak вирішила припинити виробництво в Києві.
«Цю ініціативу слід сприймати в глобальному контексті. Протягом останніх кількох років ми робили акцент на реорганізації та підвищенні ефективності використання потужностей мережі заводів, щоб забезпечити конкурентоспроможність компанії. В Україні залишається віддана і мотивована команда, яка продовжить підтримувати наших клієнтів у розвитку і зростанні їхнього бізнесу. Ми віримо у відновлення української економіки і довгостроковий успіх наших клієнтів в Україні», - цитує прес-служба директора, відповідального за діяльність компанії в Україні, Уроша Кепіца.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: