На Львівщині знову відзначились чотирилапі прикордонники

Контрабандні сигарети прикордонникам допомогли знайти службові собаки — Гера та Блек.

Контрабандні сигарети прикордонникам допомогли знайти службові собаки — Гера та Блек. 

Учора прикордонники Львівського загону у пункті пропуску «Рава-Руська» двічі завадили незаконному перевезенню через державний рубіж контрафактних сигарет. У першому випадку, контрабанду було знайдено у спеціально виготовленому сховку автомобіля-платформи марки «Мерседес», який прямував на виїзд з України.

Ним  керував наш співвітчизник, уродженець Івано-Франківської області. Під час проходження прикордонно-митного огляду, службовий собака на ім’я «Гера» «винюхав» контрабанду у платформі автомобіля. Відтак, під час поглибленого огляду, у ній виявили подвійне днище. У ньому було заховано 5250 пачок сигарет на суму більше 111 тисяч гривень. А водій-порушник позбувся ще й свого автомобіля.

В іншому випадку, партію контрабандних сигарет із України намагався вивезти громадянин Литви. Сховок він облаштував у своєму автомобілі «Ауді», у конструктивних порожнинах задніх та передніх дверей, задніх та передніх порогів автомобіля, панелі приладів та у боковині багажного відділення автомобіля за декоративною обшивкою. Виявити контрафактні цигарки допоміг службовий собака «Блек», спеціально натренований на пошук тютюнових виробів. Загалом було вилучено 1398 пачок сигарет на суму 17 704 грн. Порушник також позбувся свого авто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: