Про хлопчика з Львівщини, який отримав важкі опіки, зняли відеоісторію (ВІДЕО)

206840

У рамках українсько-американського освітнього проекту «Проти опіків» відзняли цикл історій про дітей, які постраждали від опіків.

«Цими проникливими історіями ми прагнемо розповісти про кричущі речі, які довгий час залишалися непоміченими суспільством. Власне, про опіки дітей, які часто стаються через незнання, неуважність, безвідповідальність батьків», – розповідають координатори проекту.

Історія Володі Бубели, героя першого ролика, зворушила  кожного, хто почув про неї.

«Декілька років тому хлопець отримав 75% опіків і довгий час лікарі не давали йому жодних шансів. За своє життя він боровся впродовж року, йому вже довелося перенести 36 операцій.  На цьому боротьба за майбутнє не закінчується – до 20-ти років Володя потребує проведення 2-4 операцій щороку. Уявіть, він ще дитина, а пережив близько 40 операцій! А найбільш прикро, що ці опіки можна було попередити. Ми закликаємо батьків щодня дбати про безпеку своїх дітей», - додали координатори проекту.

 Довідка. Українсько-американський освітній проект «Проти опіків» (Scald Burn Preventin Program in Ukraine) ініціював у Львівській області професор Гарвардської медичної школи і лікар бостонської клініки Shriners Hospital for Children Геннадій Фузайлов. На Львівщині цей проект впроваджують за сприяння Департаменту охорони здоров’я ЛОДА, Управління охорони здоров’я ЛМР, Львівського опікового центру Комунальної міської клінічної лікарні №8.

Сценарій, зйомка та постпродакшн: Арсен Ільїн, ARSSTUDIO PRODUCTION 2016
Інформаційна підтримка: Вголос FM, Дивись.Info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: