Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна: 165 мільйонів євро на проекти

У Львові відбулось перше засідання робочої групи з підготовки документів для 1-го конкурсу проектів, що будуть реалізовуватися в рамках програми транскордонного співробітництва Україна – Польща – Білорусь 2014 – 2020 рр.

У Львові відбулось перше засідання робочої групи з підготовки документів для 1-го конкурсу проектів, що будуть реалізовуватися в рамках програми транскордонного співробітництва Україна – Польща – Білорусь 2014 – 2020 рр.

Про це повідомили в департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА.

Упродовж 23 – 24 червня у м. Білисток, (Республіка Польща) члени робочої групи визначать терміни подачі проектних заявок, форми аплікаційної заявки, бенефіціарів проектів, заходи в рамках проектів та критерії оцінювання заявок.

Перший конкурс на отримання грантів планують оголосити вже у жовтні цього року. А у вересні буде оголошено про прийом документів для великих інфраструктурних проектів.

Загальний бюджет програми становить понад 165 мільйонів євро.

Українська сторона презентована в робочій групі Ганною Бєлоколос (Міністерство економіки та торгівлі України), Уляною Гурчумелія (Закарпатська ОДА), Юрієм Кресаком (Волинська ОДА) та представником Єврорегіону "Буг" Андрієм Ломагою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: