Ремонт вулиці Мечникова обійдеться дорожче

Через непередбачувані обставини ремонтні роботи на вулиці Мечникова обійдуться дорожче ніж було визначено проектом. Про це під час брифінгу повідомив начальник управління житлового господарства міської ради Юрій Голець. «Коли ми зняли покриття цієї вулиці, то побачили, що тут мергель, фактично це скельні породи. Це інші технологій розбирання, і прокладання. Тому ми зараз переробили проект, внесли відповідні зміни і подали на експертизу повторно, щоб отримати погодження. За попередніми розрахунками це може бути понад 90 мільйонів гривень» - розповів Юрій Голець.

Через непередбачувані обставини ремонтні роботи на вулиці Мечникова  обійдуться дорожче ніж було визначено проектом.

Про це під час брифінгу повідомив начальник управління житлового господарства міської ради Юрій Голець, інформує ІА Дивись.info.

«Коли ми зняли покриття цієї вулиці, то побачили, що тут мергель, фактично це скельні породи. Це інші технологій розбирання, і прокладання. Тому ми зараз переробили проект, внесли відповідні зміни і подали на експертизу повторно, щоб отримати погодження. За попередніми  розрахунками це може бути понад 90 мільйонів гривень», - розповів Юрій Голець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: