У Львові демонтували понад 800 самовільно встановлених рекламних конструкцій

У Львові від початку року демонтовано уже понад 800 самовільно встановлених рекламних конструкцій і виявлено понад півтори тисячі таких рекламних конструкцій та вивісок.

Зокрема, працівники відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління» демонтували понад 800 рекламних конструкцій. Працівники відділу  нагляду за станом зовнішньої реклами від початку року виявили 1008 самовільно встановлених рекламних конструкцій та 503 самовільно встановлених вивісок.

Серед порушень, зафіксованих працівниками КП «АТУ», це: 143 рекламні конструкції, що не відповідають проектно-дозвільній документації та 268 рекламних конструкцій, які утримують у неналежному вигляді.

«В результаті виявлення самовільно встановленої конструкції, її власнику надсилається вимога її узаконити або добровільно демонтувати. Якщо підприємець не здійснює ніяких кроків щодо узаконення чи демонтажу своєї конструкції, то вона буде демонтована примусово», - зазначає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Відтак, КП «Адміністративно-технічне управління» закликає усіх підприємців дотримуватись чинного законодавства і встановлювати конструкції зовнішньої реклами лише на підставі дозволів, а вивіски – відповідно до архітектурних вимог та погоджених проектів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: