Затримали поліцейського-хабарника

Прокуратурою області спільно з працівниками УСБУ у Львівській області під час одержання неправомірної вигоди в сумі 5000 гривень затримано начальника слідчого відділу одного із райвідділень Нацполіції у Львівській області.

Про це повідомили у прокуратурі області.

Вказану суму коштів правоохоронець вимагав та одержав від фізичної особи за вирішення питання про закриття кримінального провадження за фактом крадіжки.

На даний час, згаданому працівнику поліції прокуратурою уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України. Наразі підозрюваний утримується в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування вказаного кримінального правопорушення здійснюється слідчим відділом прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: