Канадсько-український бізнес форум зміг досягти економічних і політичних цілей

Канадсько-український бізнес форум, який відбувся цього тижня у Торонто, зміг досягти як економічних, так і політичних визначених організаторами цілей. Про це розповів посол України в Канади Роман Ващук, пише Укрінформ.

Канадсько-український бізнес форум, який відбувся цього тижня у Торонто, зміг досягти як економічних, так і політичних визначених організаторами цілей. Про це  розповів посол України в Канади Роман Ващук, пише Укрінформ.

«Ми збиралися для, принаймні, трьох цілей, всі з яких були досягнуті. По-перше, це був чіткий політичний сигнал підтримки України, що засвідчили поява прем’єр-міністра і його заява», - сказав Ващук.

За його словами, форум також дозволив привернути увагу канадської бізнес спільноти до економічного потенціалу України. «Враховуючи присутність представників великих канадських компаній, які вели перемовини з українськими, можливо, постачальниками, це також вдалося», - зазначив посол.

На його переконання, окрім цього форум дав змогу бізнесменам двох країн провести прямі перемовини між собою.

Варто зауважити, у канадсько-українському бізнес форуму взяли  участь близько півтисячі представників приватних підприємств, а також численна українська урядова делегація на чолі із першим віце-прем’єр-міністром. З канадського боку виступав особисто прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, міністр міжнародної торгівлі Христя Фріланд, прем’єр-міністр провінції Онтаріо Кетрін Уін, а також депутати федерального та провінційного парламентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: