Під час переговорів у Мінську може обговорюватися питання «націоналізації» українських підприємств

Питання «націоналізації» українських підприємств бойовиками «ДНР» може обговорюватись під час переговорів у Мінську. Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука, передає Zaxid.net.

Питання «націоналізації» українських підприємств бойовиками «ДНР» може обговорюватись під час переговорів у Мінську. Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука, передає Zaxid.net.

«Це вже не перша спроба з боку так званих «республік» «націоналізувати» або відверто, скажімо, з боку голів цих «республік», привласнити майно», - сказав Тука.

Заступник міністра також додав: «Вживатимемо певні заходи, насамперед, під час, мабуть, мінських переговорів».

Зазначимо, що раніше в російських ЗМІ з'явилася інформація, нібито «народна рада ДНР» проголосувала за «закон про «націоналізацію». Як повідомляється, цим «документом» все майно України на її території аж до майна залізниці, а також всі підприємства, банки та організації оголошуються «власністю ДНР».

Також у «власність ДНР» переходять всі великі промислові підприємства Донбасу, що працюють наразі в українській юрисдикції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: