У Львові розслідують законність діяльності ще одної підпільної АЗС

26561

Про це ІА Дивись.info розповів Ігор Петрик, начальник Шевченківського РВ УМВС України у Львові.

«Нам надійшло звернення і ми по надходженню інформації про незаконну діяльність провели перевірку, — розповів Ігор Петрик. — Зараз триває досудове розслідування за статтею 204 ККУ (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, — ред.) за фактом виявлення відповідного обладнання для заправки автомобілів на території, що належить фірмі «Інтер Тайле». Однак, зараз підозра не оголошена, адже підприємство готує відповідні документи. Воно вважає, що проводить діяльність законно, має постійних клієнтів та проводить безготівковий розрахунок, тож пообіцяло надати всі документи. Наразі ми їх ще очікуємо, документи поки не надані».

За словами начальника Шевченківського РВ, це перший випадок виявлення подібного об'єкта за останній рік.

Нагадуємо, досудове розслідування розпочато у зв'язку із підозрою в нелегальній торгівлі пальним на території непрацюючої автобази по вул. Маринецькій, 14а.

Як повідомляла ІА Дивись.info раніше, журналісти агенції виявили мережу нелегальних АЗС у Львові. Відповідна інформація була скерована до обласної прокуратури, в результаті чого розпочато 4 кримінальних провадження. 

13441649_1619881848327091_1591202671_o-1

«Як наслідок, припинено діяльність 4 незаконних АЗС, де під час обшуків вилучено із незаконного обігу понад 9 тонн фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів, автозаправні колонки, шланги та інше обладнання, яке використовувалось для протиправної діяльності, — повідомляють у прокуратурі області. — За вказаними фактами порушено 4 кримінальних провадження, досудове розслідування у яких здійснювалось за процесуального керівництва прокуратури області».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: