Гройсман і Меркель обговорили проведення спільних бізнес-форумів

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман і канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорили проведення в Німеччині та Україні українсько-німецьких бізнес-форумів.

Про це інформує Інтерфакс.
«Йшлося про економічну конференцію восени цього року, також ми хотіли б провести конференцію в Києві за участю представників німецького бізнесу», - сказала А.Меркель під час спільного брифінгу з Володимиром Гройсманом у Берліні в понеділок.
За її словами, для збільшення німецьких інвестицій в Україну велику роль відіграє проведення реформ, зокрема судової реформи.
Гройсман зазначив, що одну з конференцій буде проведено в жовтні.
«Хочу наголосити, що Німеччина є лідером з інвестування в Україну - ми маємо кілька тисяч підприємств із німецьким капіталом, які досить успішно працюють. Ми це дуже цінуємо, і послання німецькому бізнесу таке: ми дуже хочемо, щоб їх бізнес в Україні був успішний», - зазначив прем'єр.
Володимир Гройсман наголосив, що успішність бізнесу в Україні зробить успішною й саму країну.
Згідно з повідомленням прес-служби Кабінету Міністрів України, В.Гройсман і А.Меркель домовилися щодо проведення другої українсько-німецької інвестиційної конференції в Києві в жовтні поточного року.
Тоді ж відбудеться і запуск німецько-української промислово-торговельної палати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: